Equip

Carme MoraCarme Mora

Professora de ioga per la AEPY (Associació Espanyola de Practicants de Ioga).

Master en meditació guiada per la Yoga Alliance.

Imparteixo ensenyances de ioga, relaxació, respiració i meditació tant a nens com a adults.

També t’ofereixo el meu acompanyament en el teu procés de creixement personal i espiritual. A través de cursos, trobades i seminaris et proposo la meva ajuda per trobar el camí de viure amb plenitud, aconseguir el benestar i desenvolupar valors humans i espirituals que t’acosten a conèixer la teva veritable essència.

Organitzo també de manera periòdica recessos i jornades de Ioga, silenci i meditació en contacte amb la natura, mitjà ideal per a aquest procés d’avançar en la comprensió de la nostra veritable dimensió humana i transcendent.

 

Titulació:

  • Titulada per l’Asociación Española de Practicantes de Yoga.
  • Diploma de “Associate in yoga” per la “Open University of Advanced Sciences de Florida”.
  • Diploma de “Expert in yoga” per la “Open University of Advanced Sciences de Florida”.
  • “Master in Yoga ” per la ” Open University of Advanced Sciences de Florida “.
  • “Master en meditació guiada” per la Yoga Alliance”
  • Formació en midfulness, naturopatia i reiki.

Salvador CarlesSalvador Carles

Ja fa bastants anys que vaig començar a practicar ioga i també meditació i això ha anat impregnant la meva vida, la manera de relacionar-me amb mi mateix i amb els altres .

Una de les qüestions que més importància ha anat adquirint per a mi amb el pas del temps és la recerca d’aquelles coses que ens porten al benestar i la salut en tots els àmbits del que som com a persones humanes. I de la mateixa manera he intentat descobrir totes aquelles altres coses que ens porten al patiment, al malestar i a la malaltia .

El meu interès pel ioga i les teràpies alternatives neix i s’inscriu totalment en aquesta doble recerca. Com a conseqüència de tot això, he volgut aprofundir en el coneixent de les diferents tècniques, a partir de la base que fent-les adequadament, amb la motivació i amb la preparació correcta estic aportant benestar, comunicant el millor de mi, estic ajudant a que les persones millorin la seva vida .

Amb el temps, l’estudi i la pràctica al costat de diferents professors m’he anat format com a instructor de ioga i imparteixo classes de manera regular en diferents centres de Lleida i província.


rafa

Rafa Barta Martin

Des de ben jovenet un anhel profund em demana a crits un canvi, però, perdut encara en el miratge exterior, no escolto.

Anys mes tard, un viatge revelador a l’Índia, em dona l’empenta que necessito per començar a practicar el Ioga. Passat un temps, la seva màgia em va captivant i decideixo profunditzar-hi més, realitzant diferents formacions en aquest àmbit.

Amb el Ioga, descobreixo com el meu cos es predisposa a sentir amb més intensitat i s’obra a una nova realitat. La ment es relaxa i comença a xiuxiuejar una veueta que neix d’un altre indret i que m’indica un camí a seguir. Encara no se ben bé quin és, però he descobert que, en el silenci, la coherència i la humilitat, trobo aquesta llum que m’ajuda a descobrir qui sóc.

I… si tu i jo formem part de la mateixa existència… doncs… per què no compartir-ho?

Darrera de cada exhalació conscient s’hi amaga un bell secret.

Namaste.