Equip

Carme MoraCarme Mora

Professora de ioga per la AEPY (Associació Espanyola de Practicants de Ioga).

Imparteixo ensenyances de ioga, relaxació, respiració i meditació tant a nens com a adults.

També t’ofereixo el meu acompanyament en el teu procés de creixement personal i espiritual. A través de cursos, trobades i seminaris et proposo la meva ajuda per trobar el camí de viure amb plenitud, aconseguir el benestar i desenvolupar valors humans i espirituals que t’acosten a conèixer la teva veritable essència.

Organitzo també de manera periòdica recessos i jornades de Ioga, silenci i meditació en contacte amb la natura, mitjà ideal per a aquest procés d’avançar en la comprensió de la nostra veritable dimensió humana i transcendent.

Titulació:

 • Titulada per la Asociació Espanyola de Practicants de Ioga .
 • Diploma de “Associate in ioga” per la “Open University of Advanced Sciences de Florida”.
 • Diploma de “Expert in ioga” per la ” Open University of Advanced Sciences de Florida”.
 • “”Master in Ioga” per la “Open University of Advanced Sciences de Florida”.
 • Formació en Mindfulness per regular emocions (Programa Intel·ligència Emocional Plena) per la Universitat de Màlaga.
 • Nivell 1 de Reiki Usui system.
 • Flors de Bach ( amb la naturòpata Catherine García).

Salvador CarlesSalvador Carles

Ja fa bastants anys que vaig començar a practicar ioga i també meditació i això ha anat impregnant la meva vida, la manera de relacionar-me amb mi mateix i amb els altres .

Una de les qüestions que més importància ha anat adquirint per a mi amb el pas del temps és la recerca d’aquelles coses que ens porten al benestar i la salut en tots els àmbits del que som com a persones humanes. I de la mateixa manera he intentat descobrir totes aquelles altres coses que ens porten al patiment, al malestar i a la malaltia .

El meu interès pel ioga i les teràpies alternatives neix i s’inscriu totalment en aquesta doble recerca. Com a conseqüència de tot això, he volgut aprofundir en el coneixent de les diferents tècniques, a partir de la base que fent-les adequadament, amb la motivació i amb la preparació correcta estic aportant benestar, comunicant el millor de mi, estic ajudant a que les persones millorin la seva vida .

Amb el temps, l’estudi i la pràctica al costat de diferents professors m’he anat format com a instructor de ioga i imparteixo classes de manera regular en diferents centres de Lleida i província.


Toni GarcíaToni García

Vaig començar a practicar Tai Chi Chuan l’any 1992. Des de l’any 1992 fins al 2001 vaig practicar l’estil Chen i des del 2001 fins a l’actualitat practico l’estil Hun Yuan.

He viatjat en dues ocasions a la Xina (2005 i 2009), per practicar i conviure amb els màxims representants de l’estil Chen i Hun Yuan (Feng Zhiquiang i Chen Xiang).

Imparteixo classes des de 2001. Actualment imparteixo classes regulars a:

Espai de Ioga Lleida
Espai natura (Mollerussa)
La Cabana Sana (Tarroja de Segarra)

 • President de l’Associació Wutan-Lleida de Tai Chi Chuan.
 • Monitor de la Fundació Hun Yuan Espanya.
 • Cinturó Negre I Dan de SDP Hun Yuan Neigong.
 • Monitor Nacional Nivell I de SDP Hun Yuan Neigong.

pilar castilloPilar Castillo

Després d’un llarg recorregut pel món del ioga i experimentant els seus beneficis, cada vegada sentia més la necessitat de compartir amb els altres i fer partícips en la mesura de les meves possibilitats, obrint el meu cor per recórrer tots junts un món ple d’humanitat, descobrint la riquesa que tots portem en el nostre interior i fer-la constant en el dia a dia per gaudir i prendre sentit del moment present en què vivim, el gust per les petites coses que és on està l’essència de la vida i tenir la força i el coratge per prendre la millor decisió davant les adversitats que ens porta la vida. Tenim dret a l’equivocació, d’ella aprenem, l’important és prendre decisions en el nostre camí.

Ásanas, exercicis i kriyas sentint l’energia recorrent els chakras i activant-los per la nostra salut física, mental i espiritual. Pranayamas la base per a una bona respiració i oxigenació, eliminant toxines. Meditacions amb mantras i mudras calmant la teva ment.

Imparteixo classes de ioga a: Espai de Ioga Lleida
Therapy Trainer (Centres Kirma)
Almacelles y Almenar

 • Entre altres cursos cal destacar el que vaig fer a CHILDPLAY YOGA, professora Gurudass Kaur Khalsa.
 • Títol reconegut per la “prem”(Asociación internacional de Kundalini yoga) en HAPPYYOGA del curs de FORMACIÓN DE PROFESORES DE KUNDALINI YOGA amb els Mestres i directors: Hargobind Singh Khalsa i Isabel Solana.
 • Nivel 2 de Reiki Usui Shiki Ryoho
 • Tarot (una herramienta para el autoconocimiento) Josep María Solanas Marrugat

rafa

Rafa Barta Martin

Des de ben jovenet un anhel profund em demana a crits un canvi, però, perdut encara en el miratge exterior, no escolto.

Anys mes tard, un viatge revelador a l’Índia, em dona l’empenta que necessito per començar a practicar el Ioga. Passat un temps, la seva màgia em va captivant i decideixo profunditzar-hi més, realitzant diferents formacions en aquest àmbit.

Amb el Ioga, descobreixo com el meu cos es predisposa a sentir amb més intensitat i s’obra a una nova realitat. La ment es relaxa i comença a xiuxiuejar una veueta que neix d’un altre indret i que m’indica un camí a seguir. Encara no se ben bé quin és, però he descobert que, en el silenci, la coherència i la humilitat, trobo aquesta llum que m’ajuda a descobrir qui sóc.

I… si tu i jo formem part de la mateixa existència… doncs… per què no compartir-ho?

Darrera de cada exhalació conscient s’hi amaga un bell secret.

Namaste.


20160328_170154-2Mariluz Zubiaur

Sé i he experimentat que som molt més que matèria. Tanmateix la meva naturalesa curiosa i científica m’ha portat a interessar-me i recuperar part de la tota saviesa ancestral relacionada amb les plantes medicinals per el seu redescobriment i ampliació.

Actualment ja s’han estudiat científicament un 15% de 500.000 plantes medicinals corroborant la capacitat de curació i de benestar, restant moltes més per estudiar. Estic convençuda de l’existència de secrets curatius a malalties actuals i pendents de ser descobertes i de la gran utilitat en realitzar expedicions a selves i boscos per trobar-los.

Sóc Llicenciada en Química Orgànica per la Universitat, UAB, des de juny de 1995.
Doctora en Química Orgànica per la Universitat, UAB, des d’octubre del 2000.
Certificada per la Universitat de Lleida, en la formació de Plantes de Medicinals des de juny del 2016.