Ioga dinàmic

IMG-0198Les sessions de IOGA DINÀMIC s’estructuren en classes de 75 minuts. En aquestes sessions començarem amb el ritme més dinàmic inicial, encaminat a pujar l’energia, passant desprès per les etapes intermèdies en les que anirem interioritzant cada cop amb més profunditat, per poder arribar a l’etapa final de la relaxació o meditació, amb la ment i el cos amb total disponibilitat per tal d’aconseguir un estat de calma i benestar general.

BODY BALANCE – Començarem les sessions mobilitzant l’energia amb una o dues coreografies inspirades en el sistema de fitness Body Balance. Aquestes coreografies es mantindran durant tot un trimestre a fi de poder-les aprendre amb profunditat i així, un cop apreses, en no tenir que estar pendent de quin moviment ve a continuació, ja podrem dur la ment a percebre el cos i el moviment energètic.

VINYASA – A continuació, i ja amb música mes suau, passarem a fer alguns encadenaments de Ioga Vinyasa, en els que seguirem mobilitzant el cos i l’energia a un ritme mes pausat i coordinant totalment els moviments amb la pròpia respiració. Aquests exercicis també es mantindran tot el trimestre.

PRANAYAMA – RELAXACIÓ – INTERIORITZACIÓ – Com a transició a una segona part menys dinàmica farem alguns exercicis de respiració en moviment o alguna breu relaxació o interiorització. Aquests exercicis variaran a cada sessió.

HATHA IOGA – Aprofundirem en la interiorització i la unió amb la respiració amb els ASANAS de Hatha ioga, que seran variables en cada sessió.

POSTURA CENTRAL – Durant tot el trimestre escollirem i treballarem un ASANA com a postura central, a fi de practicar-la i conèixer-la amb mes profunditat.

RELAXACIÓ o MEDITACIÓ – Acabarem les sessions amb una pràctica meditativa o de relaxació que podrà ser diferent a cada sessió.


Horari i preus classes de ioga dinàmic

No classes scheduled

preuQuotes mensuals:

CLASSES REGULARS

solQuotes mensuals individuals

  • Quota 1 classe setmanal: 34 euros/persona
  • Quota 2 o més classes setmanals: 58 euros/persona

grupQuotes mensuals conjuntes

(Varies persones amb qui es té una vinculació personal i/o econòmica)

  • Quota 1 classe setmanal: 34 euros la persona de referència inicial més 17 euros per cada altra persona.
  • Quota 2 o més classes setmanals: 58 euros la persona de referència inicial més 17 euros per cada altra persona que faci 1 classe setmanal o bé més 29 euros per cada altra persona que faci 2 o més classes setmanals

Espai de Ioga Lleida, és una associació cultural sense ànim de lucre. Les quotes mensuals que paguen el socis serveixen únicament per al manteniment i bon funcionament del centre. Tots els possibles beneficis que es generin amb la nostres activitats s’invertiran en millores al centre i realització d’activitats.

Us convidem a que ens feu arribar qualsevol suggeriment o proposta que ens ajudi a aconseguir un veritable “espai” de benestar per a tothom.

Consulta els horaris de totes les activitats| Coneix tot el nostre equip/professors