Ioga

ioga01 Ioga és una paraula d’origen sànscrit que significa “ unió “. El ioga ens ensenya a generar equilibri i harmonia en tots els aspectes de la nostra vida.

A les nostres classes de ioga creem un clima càlid i serè i així és com comencem un recorregut que va des de l’exterior que ens envolta cap al nostre interior, i que ens portarà a poder assolir un estat de serenitat que afectarà totes les dimensions de la nostra persona.

És a través d’aquesta calma i serenitat adquirida que podrem sentir-nos com a parts integrants d’aquest univers que ens envolta i donar-li un sentit més profund a la nostra vida .

A través de la pràctica continuada podrem començar a retirar la nostra atenció de l’exterior per dirigir la nostra mirada cap al nostre jo intern , i així arribar al nostre autoconeixement, despertar les nostres pròpies forces curatives, descobrir-nos com a éssers especials, i arribar a una comprensió de la nostra veritable naturalesa essencial.


Horaris i preus

dl.dt.dc.dj.dv.ds.dg.
17:00
19:00
20:30

preuQuotes mensuals:

Tarifa Ioga online – 34€/mes: 3 classes de Ioga a la setmana: dimarts, dimecres i dijous. (Es podran fer més grups i horaris segons la demanda i nombre d’alumnes)

 

Tarifa meditació online – 12€/mes: classe de meditació setmanal dels divendres.

 

Sessions Individuals – 25€ sessió: Sessions de ioga individuals, així com sessions personals per si vols tractar algun tema concret tant a nivell físic (lesions, lumbàlgies, ciàtica..) com emocional (angoixes, ansietat, estrés…) o de creixement personal.

Espai de Ioga Lleida, és una associació cultural sense ànim de lucre. Les quotes mensuals que paguen el socis serveixen únicament per al manteniment i bon funcionament del centre. Tots els possibles beneficis que es generin amb la nostres activitats s’invertiran en millores al centre i realització d’activitats.

Us convidem a que ens feu arribar qualsevol suggeriment o proposta que ens ajudi a aconseguir un veritable “espai” de benestar per a tothom.