Kundalini Ioga

kundalini

El Kundalini Ioga, o també anomenat el Ioga de la Consciència, és un tipus de Ioga que activa la nostra energia poderosa i invisible, fent-la circular a través dels nostres txakres, des de la base de la nostra columna, fins a la coroneta.

Aquest tipus d’energia és la que rep el nom de Kundalini, també coneguda com a l’energia de l’ànima.
La tècnica del Kundalini Ioga combina postures de Ioga (asanes), tècniques de respiració (pranayames), relaxació i meditació. A més a més, utilitza la repetició de mantres (cants sagrats), per tal de crear patrons mentals positius que porten a la sanació del cos i de l’ànima.

Amb la pràctica del Kundalini Yoga s’incrementa l’energia vital del cos (prana), el benestar mental i l’equilibri emocional. També es redueixen els dolors físics, com el de l’esquena i s’equilibra el sistema nerviós, hormonal i metabòlic.


Horaris i preus de les classes de Kundalini Ioga

dl.dt.dc.dj.dv.ds.dg.
17:30

preuQuotes mensuals:

CLASSES REGULARS

solQuotes mensuals individuals

  • Quota 1 classe setmanal: 34 euros/persona
  • Quota 2 o més classes setmanals: 58 euros/persona

grupQuotes mensuals conjuntes

(Varies persones amb qui es té una vinculació personal i/o econòmica)

  • Quota 1 classe setmanal: 34 euros la persona de referència inicial més 17 euros per cada altra persona.
  • Quota 2 o més classes setmanals: 58 euros la persona de referència inicial més 17 euros per cada altra persona que faci 1 classe setmanal o bé més 29 euros per cada altra persona que faci 2 o més classes setmanals

Espai de Ioga Lleida, és una associació cultural sense ànim de lucre. Les quotes mensuals que paguen el socis serveixen únicament per al manteniment i bon funcionament del centre. Tots els possibles beneficis que es generin amb la nostres activitats s’invertiran en millores al centre i realització d’activitats.

Us convidem a que ens feu arribar qualsevol suggeriment o proposta que ens ajudi a aconseguir un veritable “espai” de benestar per a tothom.
Consulta els horaris de totes les activitats| Coneix tot el nostre equip/professors