MLC – mètode d’alliberament de cuirasses

antigimDiuen que el cos mai menteix i mai s’oblida, portem tota la nostra memòria cel·lular tancada en les nostres cuirasses. Una cuirassa és l’expressió de la vida, però de la vida inhibida. És com una armadura que ens col·loquem cada vegada que hem dit no a la vida, a l’amor i si a la por, si a la resistència i si a la negació de nosaltres mateixos.

El MLC – mètode d’alliberament de cuirasses busca alliberar aquestes cuirasses per poder arribar al cor del cos on es troba el nostre ésser, on resideix la nostra serenitat, harmonia, bondat i la lleugeresa de l’ésser.

Es fa a través de moviments molt suaus que a poc a poc aniran obrint una esquerda en les nostres cuirasses perquè pugui fluir a través d’ella el moviment de la vida.


Horaris i preus classes de MLC – mètode d’alliberament de cuirasses

No classes scheduled

preuQuotes mensuals:

CLASSES REGULARS

solQuotes mensuals individuals

  • Quota 1 classe setmanal: 34 euros/persona
  • Quota 2 o més classes setmanals: 58 euros/persona

grupQuotes mensuals conjuntes

(Varies persones amb qui es té una vinculació personal i/o econòmica)

  • Quota 1 classe setmanal: 34 euros la persona de referència inicial més 17 euros per cada altra persona.
  • Quota 2 o més classes setmanals: 58 euros la persona de referència inicial més 17 euros per cada altra persona que faci 1 classe setmanal o bé més 29 euros per cada altra persona que faci 2 o més classes setmanals

Espai de Ioga Lleida, és una associació cultural sense ànim de lucre. Les quotes mensuals que paguen el socis serveixen únicament per al manteniment i bon funcionament del centre. Tots els possibles beneficis que es generin amb la nostres activitats s’invertiran en millores al centre i realització d’activitats.

Us convidem a que ens feu arribar qualsevol suggeriment o proposta que ens ajudi a aconseguir un veritable “espai” de benestar per a tothom.
Consulta els horaris de totes les activitats| Coneix tot el nostre equip/professors