Respiració conscient

respiracioweb2En la nostra vida diària, respirem, però oblidem que estem respirant. Les tensions, l’estrès, les presses del nostre dia a dia fan que la nostra respiració es torni superficial, no profunda; una respiració que gairebé no mou el diafragma i que causa que la part inferior dels pulmons no obtinguin tot l’aire que podrien. Aquesta forma de respirar acaba causant falta d’alè i ansietat

La respiració és el pont entre la ment i el cos. Si la respiració es torna conscient ens calma la ment i dona energia al cos.

La respiració conscient estimula la relaxació del sistema nerviós, facilita l’entrada de l’oxigen als pulmons, i alhora la sortida del diòxid de carboni sortint, fet que contribueix a abaixar el ritme cardíac i la pressió arterial.

En aquests tallers practicarem el portar l’atenció a la respiració; descobrir com respirem, alentir el ritme, ampliar la capacitat respiratòria i a l’hora millorar l’atenció.

Observarem el cos i com el fet de reeducar la nostra postura corporal ens pot ajudar a millorar la respiració .

Veurem com la pràctica de l’atenció en la respiració ens manté en el aquí i ara i això ens porta a viure mes presents i calmats en el nostre dia a dia, aportant-nos benestar físic, mental i emocional.


Horaris i preus respiració conscient

No hay clases programadas

preuQuotes mensuals:

sol

  • Quota general: 12 euros/persona
  • Quota reduïda: 7 euros/persona si assisteix a qualsevol de les altres classes.

Espai de Ioga Lleida, és una associació cultural sense ànim de lucre. Les quotes mensuals que paguen el socis serveixen únicament per al manteniment i bon funcionament del centre. Tots els possibles beneficis que es generin amb la nostres activitats s’invertiran en millores al centre i realització d’activitats.

Us convidem a que ens feu arribar qualsevol suggeriment o proposta que ens ajudi a aconseguir un veritable “espai” de benestar per a tothom.

Consulta els horaris de totes les activitatsConeix tot el nostre equip/professors