616 950 397 - 630 671 406

info@espaideioga.es

Actualizado en fecha 15/05/2024


Ioga és una paraula d’origen sànscrit que significa “unió “.

El ioga ens ensenya a generar equilibri i harmonia en tots els aspectes de la nostra vida.

A les nostres classes de ioga creem un clima càlid i serè i així és com comencem un recorregut que va des de l’exterior que ens envolta cap al nostre interior, i que ens portarà a poder assolir un estat de serenitat que afectarà totes les dimensions de la nostra persona.

És a través d’aquesta calma i serenitat adquirida que podrem sentir-nos com a parts integrants d’aquest univers que ens envolta i donar-li un sentit més profund a la nostra vida .

A través de la pràctica continuada podrem començar a retirar la nostra atenció de l’exterior per dirigir la nostra mirada cap al nostre jo intern , i així arribar al nostre autoconeixement, despertar les nostres pròpies forces curatives, descobrir-nos com a éssers especials, i arribar a una comprensió de la nostra veritable naturalesa essencial.


Tipus de ioga

HATHA IOGA

Seguint i respectant les tècniques del ioga més tradicional i incorporant també tècniques més acords a la nostra cultura i necessitats actuals, en aquestes classes busquem potenciar la cura i la salut de el cos, alhora que transitem també el camí cap a la pau espiritual, mental i emocional.


IOGA TERAPÈUTIC

És una pràctica suau que s’adapta a les necessitats de cada persona. Enfocada en la consciència corporal i respiratòria, la correcció de la postura i la gestió energètica per a un millor equilibri del sistema nerviós. Centrada en el silenci i el moviment lent, fomentant l’escolta interna i la relaxació. Es practiquen postures de ioga reconstituents (àsanes), exercicis de respiració (pranaiames), relaxacions i visualitzacions. Se li dona molta importància a la alineació corporal incorporant suports a la pràctica com cinturons, blocs, paret, cadira… El ioga terapèutic ens ajuda a buscar una nova forma d’exploració i respecte cap al nostre cos.


IOGA GRATITUD PLENA

Vine a submergir-te en aquest meravellós viatge d’autodescobriment i transformació que està impregnat d’Amor, compassió i respecte tant envers tu com envers els altres.
Ajudarà a l’equilibri i l’harmonia del teu ésser, a tenir l’oportunitat de connectar-te amb tu i amb l’univers que ens envolta, d’una manera profunda, cultivant una actitud de gratitud i estima per cada moment present, mentre et submergeixes en una pràctica que nodreix el teu cor i l’ànima.


VINYASA IOGA

És un tipus de Ioga Dinàmic. Consisteix en realitzar moviments i respiració amb fluïdesa i sincronització, d’aquesta forma els moviments s’encadenen, una postura amb altra. La seva pràctica continua, dona fortalesa, flexibilitat i equilibri tant físic com mental. A més ajuda a la purificació de cos, ment, esperit i augmenta l’energia


IOGA PER ESTIMAR

Cultivar l’amor des de diferents perspectives és l’objectiu principal d’aquestes classes de ioga. Amor cap nosaltres que reverteixi cap als altres. Són una oportunitat per connectar i acceptar amorosament el nostre cos, les nostres pors, anhels i il·lusions per adonar-nos que ja tenim tot el que necessitem dins nostre.


kalender  Horaris

Dilluns

 • Ioga Terapèutic

  Imparteix. Alícia

 • Vinyasa Ioga

  Imparteix: Fer

Dimarts

 • Ioga per estimar

  Imparteix: Rafa

 • Hatha Ioga

  Imparteix: Carme

Dimecres

 • Ioga Gratitud Plena

  Imparteix: Fer

 • Vinyasa Ioga

  Imparteix: Fer

Dijous

 • Hatha Ioga

  Imparteix: Sònia

 • Hatha Ioga

  Imparteix: Carme


preu  Quotes mensuals

Tarifa Ioga – 35€/mes:

Si vols apuntar-te a les nostres classes de ioga, aquests són els passos a seguir:

Actualment, l’aforament màxim de les nostres classes és 9 persones.

Amb la nostra Tarifa Ioga de 35€/mes pots assistir, prèvia reserva, a totes les classes presencials que vulguis i seguir també les que emetem on-line.


Espai de Ioga Lleida, és una associació cultural sense ànim de lucre. Les quotes mensuals que paguen el socis serveixen únicament per al manteniment i bon funcionament del centre. Tots els possibles beneficis que es generin amb la nostres activitats s’invertiran en millores al centre i realització d’activitats.

Us convidem a que ens feu arribar qualsevol suggeriment o proposta que ens ajudi a aconseguir un veritable “espai” de benestar per a tothom.


Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad