616 950 397 - 630 671 406

info@espaideioga.es

Actualizado en fecha 10/10/2022


logonl

PETIYOGA: Petites píndoles de ioga per utilitzar a l’aula és un projecte d’Espai de ioga que neix amb la voluntat de proporcionar als educadors i educadores eines i estratègies, basades en exercicis de ioga, per aplicar a les aules en aquells moments que es cregui necessari.

Què és Petiyoga i per a què serveix? 

Petiyoga són una sèrie d’exercicis i tècniques de ioga que els/les mestres podeu aprendre i desprès aplicar en determinats moments dins de l’aula, ja sigui integrant-ho dins les rutines habituals de la classe o bé utilitzant-ho en moments puntuals.

Es tracta de comptar amb estratègies concretes de ioga per aplicar en aquells moments en què hi ha problemes de dispersió, cansament i conflictes o bé quan es vol potenciar l’atenció, millorar el rendiment o afavorir les relacions entre companys.

Es a dir, no es tracta d’una activitat extraescolar ni de carregar als alumnes amb tasques extres. La idea és que tant els educadors com els propis alumnes descobreixin el ioga com una eina que els ajudarà a recobrar la calma, l’atenció o la concentració. I en qualsevol lloc i qualsevol moment del dia!

I en què consisteix? 

Utilitzant com a base els exercicis i la filosofia del ioga, des de Petiyoga us ensenyarem petites “píndoles” consistents en:

 • Senzills exercicis de respiració
 • Breus tècniques de relaxació
 • Petites dosis de meditació (Mindfulness)
 • Moviments simples de desbloqueig articular
 • Fàcils exercicis de ioga

I els beneficis de tot això?

 • Augment de la concentració
 • Més capacitat de treball
 • Millora de l’atenció continuada
 • Major motivació
 • Disminució de la fatiga i la dispersió a l’aula
 • Millora de les relacions entre companys.

I els mestres, a banda de tot això, aprendreu a treballar la respiració, la relaxació i la correcció postural i gaudireu d’unes classes més eficients i harmonioses!

nenspropis

Com funciona?

Pels mestres:

Us oferim sessions pràctiques en les que aprendrem i practicarem exercicis adaptats a l’edad del vostre alumnat, que després podreu aplicar a l’aula quan convingui.

I els nens i adolescents?:

Ho practicaran a l’aula quan els/les mestres ho creguin convenient! Sense catifes, ni màrfegues, ni desplaçar-se al gimnàs. S’aplica directament a classe, en petites dosis!

A més, un cop apresos, aquests exercicis constituiran una excel•lent eina que els nens i les nenes podran utilitzar autònomament, en qualsevol moment que en sentin la necessitat i sense l’ajuda de cap adult.

Us interessa?

Si sou mestres o teniu interès en aplicar Petiyoga al vostre centre, us podeu posar en contacte amb nosaltres per concretar el dia i l’hora per fer les sessions. Estarem encantats d’atendre-us!

  Nom i cognoms

  Correu electrònic

  Telèfon

  Comentaris


  Accepto la política de privacitat

  Si ho prefereixes ens pots trucar: 616 950 397 / 630 671 406

  Información básica sobre Protección de datos

  Responsable: Associació Cultural Espai de Ioga Lleida. Finalidad: la gestión administrativa (gestión económica de las cuotas y otros servicios, la difusión de las actividades propias de la asociación y de otras informaciones de interés para los asociados). Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios :No se comunicaran los datos a terceros salvo por obligación legal. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional. Contacto: info@espaideioga.esInformación adicional: Más información en nuestra política de privacidad.

  segueinos
  Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
  Privacidad