616 950 397 - 630 671 406

info@espaideioga.es

Carme Mora
Professora de ioga i meditació

Professora de ioga per la AEPY (Associació Espanyola de Practicants de Ioga).

Master en meditació guiada per la Yoga Alliance.

Imparteixo ensenyances de ioga, relaxació, respiració i meditació tant a nens com a adults.

També t’ofereixo el meu acompanyament en el teu procés de creixement personal i espiritual. A través de cursos, trobades i seminaris et proposo la meva ajuda per trobar el camí de viure amb plenitud, aconseguir el benestar i desenvolupar valors humans i espirituals que t’acosten a conèixer la teva veritable essència.

Organitzo també de manera periòdica recessos i jornades de Ioga, silenci i meditació en contacte amb la natura, mitjà ideal per a aquest procés d’avançar en la comprensió de la nostra veritable dimensió humana i transcendent.


Titulació:

Titulada per l’Asociación Española de Practicantes de Yoga.

Diploma de “Associate in yoga” per la “Open University of Advanced Sciences de Florida”.

Diploma de “Expert in yoga” per la “Open University of Advanced Sciences de Florida”.

“Master in Yoga ” per la ” Open University of Advanced Sciences de Florida “.

“Master en meditació guiada” per la Yoga Alliance”

Formació en midfulness, naturopatia i reiki.

Salvador Carles
Professor de ioga i terapèuta

La pràctica del ioga i la meditació ha anat impregnant la meva vida, la manera de relacionar-me amb mi mateix i amb els altres .

Una de les qüestions que més importància ha anat adquirint per a mi amb el pas del temps és la recerca d’aquelles coses que ens porten al benestar i la salut en tots els àmbits del que som com a persones humanes. I de la mateixa manera he intentat descobrir totes aquelles altres coses que ens porten al patiment, al malestar i a la malaltia .

El meu interès pel ioga i les teràpies alternatives neix i s’inscriu totalment en aquesta doble recerca. Com a conseqüència de tot això, he volgut aprofundir en el coneixent de les diferents tècniques, a partir de la base que fent-les adequadament, amb la motivació i amb la preparació correcta estic aportant benestar, comunicant el millor de mi, estic ajudant a que les persones millorin la seva vida .

Amb el temps, l’estudi i la pràctica al costat de diferents professors m’he anat format com a instructor de ioga i imparteixo classes de manera regular en diferents centres de Lleida i província.

Fernanda
Professora de ioga

El ioga és una forma de vida, aplicar-lo al teu dia a dia et guiarà. El vius i el comparteixes.

El ioga t’ajuda a connectar amb la teva essència. Són les vivències i experiències que tens al llarg del teu caminar. Cada pas que fas et fa ser més conscient dels teus actes, pensaments, paraules i decisions.

Et puc dir que el ioga et canvia de manera subtil, et fa créixer, t’enforteix i et transforma.

Recorda, el ioga és un continuo aprenentatge que ens condueix a la pau interior tan buscada i desitjada.

T’ajudo en aquest gran caminar.

Rafa Barta
Professor de ioga

Visc i comparteixo el Ioga com una pràctica que ens ajuda a connectar amb la part més profunda de qui Ets.

És un camí de retorn a Casa. A la teva Essència.

El moviment corporal i la respiració conscients esdevenen vehicles que afavoreixen un estat de relaxament  físic i mental i l’accés a espais més subtils i elevats de la Consciència.

Redescobrim la unió entre el Cel i la Terra, habitem el centre del cor, espai des d´on brolla una font de Bellesa que inclou els contraris.

Alicia
Professora de ioga

Hatha / Restauratiu / Alineació / Terapèutic / Yin / Vinyasa / Vinyasa Flow

Pranaiames / Tècniques de respiració

Especialitzada en Iogateràpia o Ioga Terapèutic

El ioga no es només un procés d'integració ànima, ment i cos per millorar la qualitat de vida, es un procés d'auto observació, auto responsabilitat i acceptació d'un mateix.

Es una pràctica integral dissenyada per millorar el teu estat físic, mental i energètic.

"El ioga es un mirall per mirar-nos per dins"

Namasté

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad